Perfect voor het zaaien van groenbemesters zijn onze zaaimachines in 150L, 300L en 450L. Een duurzame zaaimachine die compleet verzinkt is, zodat ze in weer en wind jarenlang mee kunnen.

Bij deze zaaimachine staat gemak en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo zijn de zaaimachines voorzien van verschillende snelwisselsystemen. Hiermee kan de zaairol eenvoudig en zonder gereedschap gewisseld worden en is het maken van een afdraaiproef erg gemakkelijk. U stelt de bedieningskast in op de gewenste zaaihoeveelheid en laat het zaad een minuut automatisch afdraaien in de geïntegreerde opvangbak. Op deze manier kunt u eenvoudig en nauwkeurig zien hoeveel zaad er gebruik gaat worden. Heel efficiënt dus.

Een ander mooi voorbeeld is de snelwisselvoet waar de zaaimachine op gemonteerd wordt. Hiermee kunt u de zaaimachine (zonder gereedschap) gemakkelijk overplaatsen van de ene op de andere grondbewerkingsmachine (onafhankelijk van merk, werkbreedte, etc.) Zo hoeft u dus niet meerdere zaaimachines aan te schaffen, maar kan dezelfde zaaimachine gebruikt worden voor al uw werktuigen.