Vacature Engineer

vacature engineer; zonderland constructie; zocon; werken bij zonderland machinehandelZonderland Constructie is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Welke het werken in de landbouw over de hele wereld wil verbeteren en vereenvoudigen door het ontwikkelen en produceren van innovatief, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare landbouwmachines. Jaarlijks ontwikkelen wij 1 a 2 nieuwe producten welke wereldwijd worden geëxporteerd.

Vanwege onze groei zijn wij opzoek naar een Engineer. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en is het bedenken van nieuwe producten helemaal jouw ding, dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Werken bij Zonderland Constructie houdt in:

  • Werken met ons eigen merk Zocon
  • Werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch productiebedrijf
  • Werken in een gedreven en enthousiast team

Wie zoeken wij?
Je werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van nieuwe en optimaliseren van bestaande landbouwmachines in SolidWorks 3D. Daarnaast maak je de bijbehorende tekeningen en berekeningen.

Je bent in je rol nauw betrokken bij de productie. Samen met ons team van enthousiaste medewerkers bouw je het door jou ontworpen prototype.

Je bent in het bezit van een mbo-4 of hbo-diploma en je hebt recente ervaring met het tekenen in SolidWorks 3D.

Wat biedt Zonderland Constructie jou?
Naast het werken in een jong, dynamisch en snelgroeiende organisatie, biedt Zonderland Constructie:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Scholingsmogelijkheden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden

 

Enthousiast?

Kom ons team versterken! Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Je kunt deze mailen naar femke@zocon.eu of bel voor vragen naar 0513-714334